Rugklachten... wat kun je eraan doen?

Uw rug. Hij ondersteunt u bij uw werk, hobby en sport. Rugklachten en nekklachten kunnen u behoorlijk wat last bezorgen en zelfs dagelijks uw functioneren beïnvloeden. Laten we ze aanpakken!
Veel mensen hebben al jaren last van rugklachten en melden zich met regelmatig bij een therapeut, behandelaar of arts. Bestaat er dan géén behandeling die wonderen verricht? Bij het Rugcentrum plus geloven we niet in één behandelmethode maar in een bredere kijk op de aanpak van rugklachten. 


Rugklachten dien je intensief en bij de basis aan te pakken

Speciaal voor langdurige en terugkerende rugklachten ontwikkelde Fysiovision een zeer compleet behandelprogramma: een specialistisch behandel- en trainingsconcept waarmee u al na een aantal weken beter kunt functioneren. Vanuit een uitgebreide analyse van uw rug worden de zwakheden en beperkingen in kaart gebracht. Dit is het startpunt van ons op maat behandeltraject. Samen werken we aan een optimale belastbaarheid van uw rug, tot het gewenste niveau, met zo min mogelijk hinder. Onder begeleiding van onze manueel therapeuten, fysiotherapeuten en sportbegeleiders van het Rugcentrum plus bieden we u de handvaten en mogelijkheden dat dit ook in de toekomst zo blijft.

Patiënt aan het woord

Ed Castermans had jarenlang gelopen met rugklachten, elke ochtend opgestaan als een oud persoon, dit werd steeds erger totdat hij zelfs uitstralende pijn en een doof gevoel in het bovenbeen kreeg. Na het RugPlus-programma bij Fysiovision is hij volledig klachtenvrij en staat hij weer als een normaal mens op. Lees zijn verhaal.

Klanten beoordeling

Patiëntenportaal Fysiovision
Als patiënt van Fysiovision heeft u
toegang tot het patiëntenportaal van SpotOnMedics, uw persoonlijke
digitale portaal.

Rugcentrum plus
Geriatrieteam plus
Oncozorg plus
Hoofdvestiging  
Wagenaarstraat 157 
6164 XR Geleen
T 046 - 474 53 48
openingstijden >

Schouder- armcentrum plus
Enkel- voetcentrum plus 
Frans Erenslaan 103 
6164 JG Geleen
T 046 - 474 6 134
openingstijden >

Kniecentrum plus 
Jos Klijnenlaan 685B 
6164 AP Geleen
T 046 - 457 45 87 
openingstijden >

Dependance Heerlen 
Heerlerbaan 58C 
6418 CH Heerlen
T 045 - 820 00 16
openingstijden >

E info@fysiovision.nl  

Afspraak maken